Search found 4 matches

by onkel_olli
Thu May 17, 2018 7:46 am
Forum: General Discussion
Topic: Micro Poly Displacement inaccurate and sluggish
Replies: 6
Views: 437

Re: Micro Poly Displacement inaccurate and sluggish

Thanks again Bob,

No I'm on R18.
by onkel_olli
Wed May 16, 2018 8:22 am
Forum: General Discussion
Topic: Micro Poly Displacement inaccurate and sluggish
Replies: 6
Views: 437

Re: Micro Poly Displacement inaccurate and sluggish

Bob Walmsley wrote:
Mon May 14, 2018 10:48 am
Hi
I've just tested your scene on my system here and it's working and is responsive.
I'm on a Nvidia 1080.
It is considerably slower when using the CPU.
Are you using Cuda or CPU in your RealTimePreview window?
CHeers
Bob
That's it? No further ideas?
by onkel_olli
Mon May 14, 2018 11:10 am
Forum: General Discussion
Topic: Micro Poly Displacement inaccurate and sluggish
Replies: 6
Views: 437

Re: Micro Poly Displacement inaccurate and sluggish

Hi Bob,

Thanks for your reply.
Everything's switched to GPU/CUDA, I'm on a 1080 as well.

Cheers.
by onkel_olli
Mon May 14, 2018 1:13 am
Forum: General Discussion
Topic: Micro Poly Displacement inaccurate and sluggish
Replies: 6
Views: 437

Micro Poly Displacement inaccurate and sluggish

Hi everyone, I'm trying out Cycles at the moment and running into an issue with micro poly displacement. I'm using a JSplacement genrated image map to drive the displacement. I set up everything correctly (to my knowledge) still the displacement is inaccurate and extremely sluggish (live preview is ...